28.9.2018

Preview: Ruža cestuje na východ Slovenska

V sobotu 29. septembra 2018 o 19:00 odohrá Ružomberok zápas desiateho kola Fortuna ligy s domácimi Michalovcami. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Davidom Holoubkom.

V uplynulom kole Ruža zvíťazila nad Podbrezovou 3:0, keď dvakrát skóroval Ismar Tandir a vlastný gól dal Martin Baran. Z našej strany bol vydarený prvý polčas, kedy sme podľa mňa hrali veľmi náročne a intenzívne. Bolo tam veľa šancí. V druhom polčase sme možno trochu podľahli uspokojeniu z výsledku, čo by nás v budúcich zápasoch mohlo stáť body. Takže s druhým polčasom nie som spokojný,“ zhodnotil stretnutie šéf ružomberského realizačného tímu.

Liptáci doteraz získali 16 bodov a patrí im štvrtá priečka, pričom majú rovnaký počet bodov, ako piata Žilina a na tretí Trenčín strácajú jediný bod. Počas víkendu si zmerajú sily s domácimi Michalovcami. Mužstvo z východu republiky sa so štyrmi bodmi nachádza na poslednej pozícii a na jedenástu Senicu stráca dva body. Myslím, že v lige nie sú ľahkí súperi. Je odohraných len deväť kôl, takže postavenie v tabuľke sa môže ľahko zmeniť. Bude to ťažký zápas, zvlášť keď hráme vonku. Samozrejme ideme tam z takej pozície, že podľa tabuľky by sme mali vyhrať, ale máme rešpekt pred súperom. Musíme v zápase tvrdo pracovať, aby sme ho zvládli,“ povedal David Holoubek.

Ako vyzerá zdravotný stav nášho tímu pred sobotným duelom v Michalovciach? V tejto chvíli sme všetci stopercentne zdraví a pripravení na stretnutie,“ spokojne konštatoval hlavný tréner nášho A mužstva.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK