28.9.2018

Pozývame vás na Futbal v meste!

V nedeľu 7. októbra 2018 sa na parkovisku pri nákupnom centre STOP SHOP v Ružomberku uskutoční nový projekt našej ligy Futbal v meste, ktorého cieľom je dostať najpopulárnejší kolektívny šport na svete bližšie k ľuďom a postupne navštívi mestá všetkých účastníkov Fortuna ligy.

Pôjde o futbalový turnaj tímov zložených z fanúšikov nášho klubu ako aj záujemcov z radov širokej verejnosti. Odvážlivci z mesta a okolia, ktorí si trúfnu ukázať svoje futbalové zručnosti na verejnosti sa môžu registrovať TU!

Návštevníci podujatia sa môžu tešiť na bohatý program už od 10:00. Súčasťou programu budú tiež súboje ružomberských mládežníckych výberov, autogramiáda nášho A mužstva, individuálne súťaže ako presnosť streľby, súťaž v tvrdosti strely a súťaž “ukáž svoj trik“. So svojím tímom bude súťažiť aj ambasádor našej ligy Marek Sapara.

Najväčšou motiváciou zapojiť sa do turnaja je možnosť postúpiť do celoslovenského finále a v ňom súťažiť o možnosť zahrať si so slovenským reprezentantom Stanislavom Lobotkom, ako aj navštíviť jeho zápas.

Program:

10:00 – 13:00 detský turnaj našich mládežníkov
13:00 registrácia tímov dospelých
14:00 – 17:00 turnaj dospelých

Všetci ste vítaní!

Takýto bol Futbal v meste v Trnave:

ZDIEĽAJ ČLÁNOK