5.10.2018

Preview: „Musíme hrať deväťdesiat minút, nielen štyridsaťpäť“

V sobotu 6. októbra 2018 o 16:00 odohrá Ružomberok domáci zápas 11. kola Fortuna ligy s Nitrou. Pred stretnutím sme sa rozprávali s asistentom trénera nášho A mužstva Jiřím Jarošíkom.

Minulý víkend sa Ruža predstavila v Michalovciach, kde remizovala 2:2. „Myslím si, že prvý polčas sme hrali veľmi dobre. Mali sme stretnutie pod kontrolou. Dali sme dva pekné góly. Mali sme šance ešte pridať nejaký naviac. V druhom polčase sa to všetko otočilo. Prestali sme hrať a domácim narástli krídla. Zjednodušili hru, začali viac bojovať, viac behať a vo finále sme boli radi za bod,“ zhodnotil zatiaľ posledný duel asistent trénera.

Ružomberok sa so sedemnástimi bodmi nachádza v ligovej tabuľke na štvrtej priečke, pričom má rovnaký bodový zisk ako 5. Trenčín a na 3. Žilinu stráca dva body. V sobotu si doma zmeria sily s Nitrou, ktorá doteraz získala dvanásť bodov, je na ôsmom mieste, pred 9. Trnavou má štvorbodový náskok a na 7. Sereď stráca jeden bod. Na Nitru sa pripravujeme ako na každý zápas. Veľa sme ju sledovali. Má veľmi dobrých hráčov v strede poľa, výborné štandardné situácie. Na to si musíme dať veľký pozor a určite hrať deväťdesiat minút, nielen štyridsaťpäť minút,“ povedal Jiří Jarošík.

Pred sobotným duelom je otázny štart obrancu Mateja Čurmu.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK