7.10.2018

Zinedin Mustedanagić si otvoril gólový účet vo Fortuna lige

Po domácom víťazstve nad Nitrou v pomere 3:1 predstúpil pred novinárov autor posledného presného zásahu tohto stretnutia Zinedin Mustedanagić.

Ružomberský stredopoliar neskrýval krátko po záverečnom hvizde spokojnosť. „Mám príjemný pocit. Som rád, že som dal gól a hlavne, že sme vyhrali a máme tri body,“ spokojne konštatoval futbalista z Bosny a Hercegoviny.

V 7. minúte otvoril skóre Tomáš Vestenický, ale už po troch minútach vyrovnal Ismar Tandir. V 42. minúte sa po prihrávke Erika Daniela postaral o obrat skóre Peter Gal Andrezly. 20-ročný stredopoliar sledoval prvý polčas z lavičky ako náhradník. V prvom polčase sme boli silní na lopte. V druhom polčase na nás vyleteli. Museli sme si s tým poradiť a nakoniec sme radi, že sme vyhrali,“ povedal Zinedin Mustedanagić.

Hráč, ktorý je v Ružomberku na hosťovaní zo Sparty Praha, prišiel do hry v 50. minúte. Aké inštrukcie mu dal tréner pred nástupom na trávnik? „Že musíme hrať v bloku, čakať na šancu, keď pôjdeme do brejku a pokúsiť sa dať gól,“ prezradil futbalista obliekajúci dres s číslom 32.

V druhom dejstve si Liptáci postrážili náskok, ktorý v tretej minúte nadstaveného času ešte zveľadil Zinedin Mustedanagić, keď využil prihrávku Petra Gal Andrezlyho a hlavou otvoril svoj gólový účet vo Fortuna lige. „Bojovali sme. V druhom polčase bolo množstvo súbojov, ale našťastie sme dali na konci ten tretí gól a sme radi za tri body,“ dodal autor presného zásahu na 3:1.

Foto: Rudolf Maškurica

ZDIEĽAJ ČLÁNOK