11.10.2018

O titul Hráč mesiaca sa uchádza aj Matúš Macík

Náš klub má zastúpenie aj v septembrovom vydaní ankety Hráč mesiaca Fortuna ligy, keď bol na základe najlepších štatistických ukazovateľov nominovaný Matúš Macík. Ružomberský brankár v septembri inkasoval len tri góly a pripísal si osemnásť úspešných zákrokov.

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov, prebiehajúce do stredy 17. októbra 2018. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na stránke https://hracmesiaca.zoznam.sk/. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty, bude vyhlásený Hráč mesiaca.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

MATÚŠ MACÍK (MFK RUŽOMBEROK), Eric Davis (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Martin Králik (MŠK Žilina), Kornel Saláta (ŠK Slovan Bratislava), Dávid Leško (FK Železiarne Podbrezová), Tomáš Kóňa (FC Nitra), Zsolt Kalmár (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Moha (ŠK Slovan Bratislava), Tomáš Vestenický (FC Nitra), Andraž Šporar (ŠK Slovan Bratislava), Vakoun Bayo (FC DAC 1904 Dunajská Streda)

Hlasovať môžete TU!

Foto: Rudolf Maškurica

ZDIEĽAJ ČLÁNOK