19.10.2018

Preview: Vstupujeme do druhej polovice základnej časti

V sobotu 20. októbra 2018 o 17:00, odohrá Ružomberok zápas 12. kola Fortuna ligy v Nitre, kde okrem tamojšieho klubu hrá svoje domáce zápasy aj náš najbližší súper ŠKF iClinic Sereď. Pred stretnutím sme sa rozprávali s asistentom trénera Jiřím Jarošíkom.

Ružomberok má po polovici základnej časti na svojom konte dvadsať bodov a patrí mu priebežná štvrtá priečka. Na tretiu Žilinu stráca dva body a pred piatym Trenčínom má trojbodový náskok. V najbližšom kole si zmeria sily so Sereďou, ktorá má svoj prechodný domov v Nitre. Nováčik doteraz získal v najvyššej súťaži trinásť bodov a nachádza sa na siedmej pozícii. Na šiestu Podbrezovú stráca jedno víťazstvo a pred ôsmou Trnavou má jednobodový náskok.

Keďže máme za sebou polovicu základnej časti, noví tréneri už zažili konfrontáciu so všetkými súpermi. Práve Sereď bola ich prvou ligovou previerkou a po domácej bezgólovej remíze nevládla spokojnosť. „Samozrejme už všetkých poznáme, so všetkými sme hrali. Chceme sa zlepšiť. So Sereďou sme remizovali, tak teraz by sme ju chceli poraziť. Hráme vonku, kde sa nám v poslednej dobe moc nedarí, tak musíme vydať maximum, aby sme bodovali naplno,“ povedal Jiří Jarošík.

Do sobotného stretnutia môžu zasiahnuť takmer všetci futbalisti. Otáznik visí len nad štartom zraneného Mateja Čurmu.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK