26.10.2018

Preview: Čaká nás domáci súboj tabuľkových susedov

V sobotu 27. októbra 2018 o 13:45 odohrá Ružomberok domáci zápas trinásteho kola Fortuna ligy s Trenčínom. Pred stretnutím sme sa rozprávali s asistentom trénera A mužstva Jiřím Jarošíkom.

Minulý víkend odohrali Liptáci ligový duel v Nitre so Sereďou. Hoci v závere prvého polčasu Matej Kochan otvoril skóre, v druhom dejstve trikrát inkasovali a prehrali 1:3. Skutočne sa nám nepodaril. Bol podobný tomu v Skalici. Potrebovali sme si to na druhý deň vyrozprávať s chlapcami. Dúfam, že nám to pomôže do ďalšieho zápasu,“ vrátil sa k uplynulému kolu asistent trénera.

Ružomberok sa s dvadsiatimi bodmi naďalej nachádza na štvrtej pozícii a v sobotu doma privíta piaty Trenčín, ktorý má na svojom konte o tri body menej. Tohto súpera sme na začiatku sezóny zdolali 4:1, potom však podával výborné výkony, no momentálne má za sebou niekoľko slabších výsledkov. Navyše tak naše mužstvo ako aj Trenčanov v Slovnaft Cupe zastavila Skalica. Je to ťažký súper, ktorý na začiatku sezóny valcoval, darilo sa mu herne aj výsledkovo. Teraz sa mu taktiež moc nedarí, tak uvidíme kto z toho vyjde lepšie. Hráme doma, tak dúfam, že to bude vidieť,“ povedal Jiří Jarošík, ktorý spolu s trénerom Davidom Holoubkom bude mať k dispozícii všetkých hráčov.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK