2.11.2018

Preview: Do Žiliny ideme s cieľom zlepšiť bilanciu z vonkajších zápasov

V sobotu 3. novembra 2018 o 13:45, odohrá Ružomberok zápas štrnásteho kola Fortuna ligy s domácou Žilinou. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Davidom Holoubkom.

Ruža v uplynulom kole na svojom trávniku zvíťazila gólom Petra Gal Andrezlyho z pokutového kopu nad Trenčínom 1:0. Výhra nad tabuľkovým susedom je obzvlášť cenná a mužstvo z dolného Liptova sa aj vďaka nej naďalej drží na popredných pozíciách. Zvládli sme v domácom prostredí potvrdiť našu domácu sériu. Doma neprehrávame, doma sme dobrým a kvalitným tímom. Sme za to radi a sme radi, že sme mohli potešiť našich fanúšikov,“ spokojne konštatoval šéf ružomberského realizačného tímu.

Ružomberok doteraz získal 23 bodov a patrí mu priebežná štvrtá priečka. Pred piatym Trenčínom aj šiestou Sereďou má šesťbodový náskok. Naopak, na svojho aktuálneho súpera, tretiu Žilinu, stráca jedno víťazstvo. Liptáci v úvode ročníka doma zdolali Šošonov 3:1. Mužstvo spod Dubňa má však slušnú formu. Neprehralo už šesť ligových duelov v rade, pričom z týchto stretnutí nebodovalo naplno len raz, keď doma remizovalo s Michalovcami. My sme v lige prehrali len dve stretnutia. Takže neviem akú má Žilina sériu v tejto chvíli, ale ani my na tom nie sme úplne zle. Nedarí sa nám však na vonkajších ihriskách, preto by sme túto našu sériu chceli zmeniť a vyhrať,“ povedal David Holoubek, ktorý bude mať v sobotu k dispozícii všetkých hráčov.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK