7.12.2018

Preview: V Senici sa rozlúčime s jeseňou

V sobotu 8. decembra 2018 o 14:00 odohrá Ružomberok zápas osemnásteho kola Fortuna ligy s domácou Senicou. Pred posledným stretnutím jesennej časti sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Davidom Holoubkom.

Ruža v uplynulom kole doma zvíťazila gólmi Štefana Gereca, Filipa Twardzika a Tihomira Kostadinova nad Trnavou 3:1. Ako sa víťazstvo prejavilo na nálade v kabíne seniorského tímu? Ja nepociťujem žiadnu zmenu. Nálada je dobrá, pracovitá od začiatku sezóny. Tento výsledok to síce umocňuje, ale nálada je dobrá, pozitívna a smerujeme k ďalšiemu sobotnému zápasu,“ pochválil tréner prístup svojich zverencov.

Liptáci doteraz získali 27 bodov a nachádzajú sa na štvrtej pozícii. Pred piatou Sereďou majú dvojbodový náskok a na tretiu Žilinu strácajú sedem bodov. Jesennú časť uzavrú na Záhorí, kde si zmerajú sily so Senicou, ktorá má na svojom konte štrnásť bodov a patrí jej predposledná jedenásta priečka. Nášho aktuálneho súpera delia tak od posledných Zlatých Moraviec, ako aj od desiatej Podbrezovej tri body. Je to vonkajší zápas, kde sa nám predovšetkým výsledkovo veľmi nedarí. Chceli by sme to zmeniť, zvládnuť ten zápas a vyhrať,“ povedal David Holoubek.

Do sobotného duelu nebude môcť zasiahnuť Tihomir Kostadinov, ktorý dostal stopku na jeden zápas za piatu žltú kartu. Všetci ostatní hráči by mali byť trénerom k dispozícii.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK