27.2.2019

Adam Rajnoha dostal ocenenie SFZ Talent roka 2018

V nedeľu 24. februára 2019 sa konal slávnostný galavečer Grassroots futbalu za rok 2018, súčasťou ktorého bolo oceňovanie mladých talentov z rôznych vekových kategórií.

Ocenenie si prevzal z rúk regionálneho koordinátora tréningového procesu športovo talentovanej mládeže SFZ pre SsFZ Petra Halaja aj ružomberský futbalista Adam Rajnoha. Náš hráč okrem pôsobenia v klube spod Čebraťa podával výborné výkony aj v minulom ročníku McDonald´s Cupu, kde sa so spoluhráčmi zo ZŠ Klačno prebojoval až na finálový turnaj v Poprade a tam sa ružomberská základná škola umiestnila na striebornej priečke. Druhé miesto spomedzi 948 prihlásených slovenských škôl je nepochybne obrovský úspech.

Adam Rajnoha si prišiel prevziať ocenenie SFZ Talent roka 2018 krátko po ukončení päťdňového sústredenia mladších žiakov v Korni spolu so svojimi rodičmi a starým ocom, ktorí sú na neho právom hrdí. Radosť z výkonov a ocenenia nášho hráča máme aj my. Adamovi Rajnohovi ďakujeme za príkladnú reprezentáciu nášho klubu a prajeme mu úspešné napredovanie pri plnení si svojich nielen futbalových snov!

Viac o galavečeri si môžete prečítať TU!

Foto: Roman Ferstl (SFZ)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK