18.3.2019

Vyhlásenie Športovca mesta 2018 aj s naším zastúpením

V pondelok 18. marca 2019 sa uskutočnilo vyhlasovanie Športovca mesta Ružomberok za rok 2018. Aj tentokrát mal náš klub bohaté zastúpenie.

V top päť dospelých športovcov sa umiestnil na druhom mieste stabilný člen zadných radov klubu spod Čebraťa Ján Maslo a štvrtú priečku obsadil rýchlonohý stredopoliar Peter Gal Andrezly. Ocenenie za prvé miesto si odniesla basketbalistka Aaryn Ellenbergová z MBK Ružomberok.

Top päť v kategórii dospelí:

1. Aaryn Ellenbergová (MBK Ružomberok)
2. Ján Maslo (MFK Ružomberok)
3. Miroslava Mištinová (MBK Ružomberok)
4. Peter Gal Andrezly (MFK Ružomberok)
5. Monika Motyčáková (šach)

Najlepším kolektívom roka sa stali basketbalistky MBK Ružomberok, naše A mužstvo obsadilo druhú pozíciu a na bronzovom stupienku sa umiestnil stolnotenisový tím ŠKST Ružomberok.

Kolektívy dospelých:

1. MBK Ružomberok
2. MFK Ružomberok
3. ŠKST Ružomberok

Medzi mládežníckymi športovcami obhájila prvenstvo z roku 2017 Nikoleta Puchovanová zo stolnotenisového klubu ŠKST Ružomberok. V top päť mal náš klub zastúpenie vďaka mládežníckemu reprezentantovi Matúšovi Kmeťovi, ktorý sa umiestnil na štvrtej pozícii.

Top päť v kategórii mládež:

1. Nikoleta Puchovanová (ŠKST Ružomberok)
2. Adam Antol (plávanie)
3. Adrián Petruf (zjazdové lyžovanie)
4. Matúš Kmeť (MFK Ružomberok)
5. Alžbeta Kováčová (ŠKST Ružomberok)

Mládežníckym kolektívom roka sa stali staršie minižiačky MBK Ružomberok. Na druhej pozícii sa umiestnil náš starší dorast U19. Najstarší dorastenecký výber v uplynulej sezóne vybojoval striebornú priečku a sympaticky si počínal aj v jesennej časti, ktorú taktiež uzavrel na druhom mieste.

Kolektívy mládeže:

1. Staršie minižiačky MBK Ružomberok
2. Starší dorast U19 MFK Ružomberok
3. Starší žiaci stolný tenis ŠKST Ružomberok

Talentom roka sa stal náš mládežnícky futbalista Adam Rajnoha a ako osobnosť a jubilant bol ocenený niekdajší ružomberský futbalista aj tréner Ján Haspra st., ktorý minulý rok oslávil osemdesiate narodeniny.

Všetkým oceneným športovcom gratulujeme a ďakujeme za reprezentáciu nášho mesta!


Foto: Rudolf Maškurica, Tomáš Bartko, Roman Ferstl (SFZ)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK