3.4.2019

Spustili sme online predpredaj vstupeniek na zápas s Michalovcami

Futbalový klub MFK Ružomberok spustil prostredníctvom spoločnosti TICKETMEDIA online predpredaj vstupeniek na domáci zápas štvrtého kola nadstavbovej časti Fortuna ligy s Michalovcami, ktorý sa odohrá v sobotu 13. apríla 2019 o 15:30.

Vstupenky v základnej cene 5 €, ako aj zľavnené vstupenky pre dôchodcov a študentov s platným preukazom ISIC v cene 3 €, si môžete kúpiť už teraz TU, prípadne prostredníctvom kamennej predajnej siete GGT TABAK PRESS, ktorá má priamo v Ružomberku predajné miesta v obchodných reťazcoch Tesco a Kaufland, na železničnej a autobusovej stanici a v okolí Ružomberka sú to napríklad: Dolný Kubín, Liptovský Mikuláš, Liptovský Hrádok.

Vstupenky do sektoru G na východnej tribúne, určeného pre domácich fanúšikov s klubovými suvenírmi, je možné kúpiť len v pokladniach pri vstupoch do areálu ružomberského štadióna, ktoré budú otvorené v sobotu od 14:00 do 60. minúty zápasu. V rovnakom čase v pokladniach budú mať možnosť vyzdvihnúť si lístok aj diváci s nárokom na voľný vstup. Cenník vstupeniek nájdete TU.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK