10.4.2019

Pozývame vás na domáci zápas s Michalovcami

V sobotu 13. apríla 2019 o 15:30 odohrá Ružomberok domáci zápas štvrtého kola nadstavbovej časti Fortuna ligy s Michalovcami.

Ruža v uplynulom kole zvíťazila nad domácou Sereďou 1:0 a na 3. Dunajskú Stredu, ako aj 2. Žilinu, stráca sedem bodov. Naopak, od aktuálneho súpera, piatych Michaloviec, nás delí šesť bodov. Na to, aby sme si upevnili pozíciu a zároveň sa pokúsili opäť priblížiť vyšším priečkam potrebujeme na našom trávniku zdolať mužstvo zo Zemplína a veríme, že nám k tomu pomôžete aj vy!

• Vstupenky v základnej cenovej hodnote 5 €, ako aj vstupenky so zľavou pre dôchodcov a študentov s platným preukazom ISIC, si môžete zabezpečiť už teraz v online predpredaji TU!

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 3 €.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektorov B, C, D na západnej tribúne a sektorov A, B, C, E, F na východnej tribúne v cene 3 €. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

• V prípade priaznivého počasia spestrí polčasovú prestávku vystúpenie tria dievčat z tanečného súboru REA pod vedením pani Ing. Ivany Cingelovej s moderným tancom.

• Pre rodiny s deťmi a mládež je pripravený rodinný sektor, nachádzajúci sa v sektore A na východnej tribúne. Návštevníci sektoru môžu požiadať dohliadajúcu osobu o rukavicu na mávanie, ktorá môže slúžiť aj ako podsedák a aj o deku. V sektore bude postarané aj o pitný režim.

• Aj v tomto domácom stretnutí budú mať ružomberskí priaznivci možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

• Fanúšikovia sa môžu opäť tešiť na obľúbený sobotný svet, pretože po futbalovom stretnutí hrajú doma aj basketbalistky, ktoré o 18:30 v ŠH Koniareň odštartujú finálovú sériu s Piešťanmi.

Nakoľko fanúšikovia vstupujú do areálu štadióna cez turnikety, návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne budú otvorené už od 14:00. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, prípadne permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK