28.5.2019

Vedenie MFK: Novým trénerom bude Ján Haspra, prvým asistentom Marek Sapara

Po tom, čo trénerské duo Holoubek, Jarošík požiadalo vedenie MFK Ružomberok o predčasné uvoľnenie z funkcií a vedenie klubu súhlasilo s ukončením ich pôsobenia v klube ku koncu mája 2019, sú známe mená ich nástupcov. Novým trénerom MFK Ružomberok bude Ján Haspra a prvým asistentom Marek Sapara.

Vedenie MFK Ružomberok ďakuje trénerovi Holoubkovi a asistentovi Jarošíkovi a celému realizačnému tímu za dosiahnuté výsledky, najmä za získanie 3. miesta vo Fortuna lige a postup do predkôl Európskej ligy. Vedenie MFK a mesta Ružomberok taktiež ocenilo prácu trénerov s mladými, perspektívnymi futbalistami a ich zapracovanie do kádra A mužstva, čo je dlhodobo jednou z priorít klubu. „Obom trénerom ďakujem za vynikajúce výsledky v MFK, a želám im v ďalšej kariére veľa úspechov a naplnenie ich trénerských ambícií,“ povedal generálny riaditeľ klubu Ľubomír Golis.

Vedenie klubu rozhodlo o angažovaní domácich Ružomberčanov na uvoľnené pozície a to Jána Haspru ako hlavného trénera A mužstva a Mareka Saparu ako jeho prvého asistenta. Obidvaja majú za sebou dlhú kariéru v MFK. Aj vďaka nim vedenie verí v pozdvihnutie atraktivity domáceho futbalu a návrat ružomberských divákov na štadión pod Čebraťom.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK