13.6.2019

Martin Regáli: „Ružomberok je pre mňa zaujímavá destinácia“

Na prvý tréning pred sezónou 2019/20 zavítali aj tri nové tváre. Ofenzívny futbalista Martin Regáli a obranca Alexander Mojžiš posilnili ružomberský tím a na skúšku prišiel stredopoliar Ondrej Novotný. Ešte pred tréningom sa s nami podelil o svoje pocity prvý menovaný hráč Martin Regáli.

25-ročný futbalista prežil najväčší čas doterajšej kariéry v klube MFK Zemplín Michalovce, kde najskôr viackrát hosťoval ešte ako hráč Tatrana Prešov a v roku 2013 prestúpil.Michalovciach sa mi končila zmluva. Rozviazal som ju o niečo skôr, pretože Ružomberok sa mi ozval, že by mal o mňa záujem. Som veľmi vďačný za to, že sa mi ozval. Myslím, že je to krok vpred, takže som rád, že som tu,“ spokojne konštatoval Martin Regáli.

Kedy sa náš nový hráč dozvedel o záujme klubu spod Čebraťa? Minulý týždeň. Najskôr mi volal tréner, potom mi volal Milan Bezák. Dohadovali sme nejaké veci. Robil som všetko preto, aby som mohol byť tu,“ prezradil ofenzívny futbalista, ktorého riešenie novej zmluvy neobralo o možnosť oddychu pred náročnou prípravou: Vyšlo to tak, že dovolenku som stihol absolvovať predtým, takže som si oddýchol a môžem sa pripravovať na novú sezónu.“

Michalovce majú za sebou peknú sezónu, v ktorej vybojovali piate miesto. Ruža skončila ešte o dve pozície vyššie a bude hrať Európsku ligu. Som rád, že som sa mohol posunúť. V Michalovciach som bol už v doraste a bol som tam sedem-osem rokov, takže som rád, že prišla nová výzva. Ružomberok je pre mňa zaujímavá destinácia,“ povedal Martin Regáli.

Foto: Rudolf Maškurica

ZDIEĽAJ ČLÁNOK