20.6.2019

V ankete Hráč mesiaca máj má zastúpenie aj náš klub

Náš klub má dvojnásobné zastúpenie v májovom vydaní ankety Hráč mesiaca Fortuna ligy, kde boli na základe najlepších štatistických ukazovateľov nominovaní Matúš Macík a Zinedin Mustedanagić.

Brankár Matúš Macík mal vďaka trinástim čistým kontám výrazný podiel na zisku ligového bronzu a postupe do Európskej ligy, pričom v máji sa mohol pochváliť nepriestrelnosťou v zápase s Michalovcami a aj v rozhodujúcom súboji s Dunajskou Stredou.

Peknú jar prežil pod Čebraťom aj stredopoliar Zinedin Mustedanagić, ktorý počas minulej sezóny ako hráč Sparty Praha hosťoval v Ružomberku. V máji sa postaral o rozhodujúci gól v domácom zápase s Dunajskou Stredou a utešeným presným zásahom sa prezentoval aj v poslednom jarnom kole so Žilinou.

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov, prebiehajúce do nedele 23. júna 2019. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na stránke https://hracmesiaca.zoznam.sk/. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty, bude vyhlásený Hráč mesiaca.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

MATÚŠ MACÍK (MFK RUŽOMBEROK), Peter Kleščík (AS Trenčín), Branislav Sluka (MŠK Žilina), Artem Suchockij (ŠK Slovan Bratislava), Moha (ŠK Slovan Bratislava), Dejan Dražić (ŠK Slovan Bratislava), ZINEDIN MUSTEDANAGIĆ (MFK RUŽOMBEROK), Zsolt Kalmár (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Andraž Šporar (ŠK Slovan Bratislava), Eric Ramirez (FK Senica), Róbert Boženík (MŠK Žilina)

Hlasovať môžete TU!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK