3.7.2019

Zavítali sme na športový tábor v Ľubochni

V utorok 2. júla 2019 sme s kondičným trénerom Tomášom Bartkom a futbalistom Štefanom Gerecom navštívili športový tábor v Základnej škole v Ľubochni, ktorý zorganizoval náš mládežnícky tréner Jozef Kmeť.

Deti si od hostí vypočuli prečo je dôležitý aktívny životný štýl, mali možnosť dozvedieť sa ako vyzerá bežný deň hráčov a trénerov, klásť otázky, získať podpisy a odfotiť sa s ružomberským futbalistom. „Páčilo sa mi, že deti neboli ticho. Boli aktívne a dávali veľa otázok,“ pochválil vyše tridsať zúčastnených žiakov Tomáš Bartko.

Štefan Gerec prišiel do školy, ktorú v detstve navštevoval. „Som rád, že som mohol prísť na školu, v ktorej som vyrastal a že ma sem pozvali. Pocity boli výborné, keď som videl deti ako sa radovali, keď nás videli. Takže som rád, že som sem mohol prísť,“ povedal futbalista obliekajúci dres s číslom pätnásť.

Tak naša návšteva, ako aj celý program v tábore je zameraný na aktívny životný štýl. „Samozrejme, že je výborné takto deti udržiavať a športovať s nimi. Je to lepšie, ako keby mali cez prázdniny sedieť doma. Je to výborne vymyslené,“ vyslovil svoje dojmy Štefan Gerec.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK