9.7.2019

Bezpečnostné opatrenia na domáci zápas s Levski Sofia

Vo štvrtok 11. júla 2019 od 18:30 hod. do 20:30 hod., odohrá MFK Ružomberok na svojom štadióne futbalový zápas prvého predkola Európskej ligy sezóny 2019/2020 s tímom PFK Levski Sofia. Klub MFK Ružomberok na bezpečnostnej porade konanej 26. júna 2019 vyhlásil uvedený zápas za rizikový. K uvedenému zápasu prijal nasledovné opatrenia:

1. Bude obmedzená doprava na Makovického ulici od kruhového objazdu pri hoteli Áčko po križovatku na Športovej ulici od 16:30 hod. do ukončenia zápasu. Zároveň bude vyhradené páskou ,,zákaz vstupu“ pre parkovacie miesto pre autobusy a autá fans hostí na Makovického ulici pred štadiónom MFK Ružomberok!

2. Vstup pre domácich z Makovického ulice na tribúnu B bude uzavretý!

3. Bude vydaný zákaz státia na Športovej ulici, vyznačený prenosnými dopravnými značkami.

4. Na predmetnom zápase sa nebudú predávať, podávať ani požívať alkoholické nápoje z dôvodu európskych pravidiel s možnosťou vykonať aj ich kontrolu.

5. Obec vydá zákaz predaja alkoholických nápojov v deň zápasu 11. júla 2019 od 14:00 hod. do 19:00 hod. a to od ul. Karola Salvu po sídlisko Klačno, resp. ulicu Hrabovská.

6. Bezpečnostná komisia sa uzniesla, že v rámci dodržiavania verejného poriadku nebudú fanúšikovia PFK Levski Sofia vpustení na zápas inými vstupmi ako vstupom do sektoru hostí.

7. Po skončení stretnutia nemôžu použiť domáci diváci na odchod východ od Makovického ulice.

8. Na vchodoch pre domácich fanúšikov budú vykonávané preventívne prehliadky. Pracovníci SBS môžu požadovať vizuálnu kontrolu občianskeho preukazu.

Za pochopenie ďakujeme!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK