25.7.2019

Pozývame vás na domáce zápasy B mužstva

Naša rezerva minulý víkend úspešne vstúpila do novej sezóny, keď vyhrala v Liptovskom Mikuláši 2:0. V nedeľu 28. júla 2019 o 10:30 odohrá prvý domáci zápas s Komárnom.

Na stretnutia druhej ligy bude otvorená východná tribúna a v najbližšom domácom zápase je pre divákov vo všetkých sektoroch jednotné vstupné 3 €. Voľný vstup majú deti do 10 rokov v sprievode osoby so zakúpenou vstupenkou resp. permanentkou, držitelia preukazu ZŤP a Janského plakety (striebornej, zlatej a diamantovej) a mamičky s kočíkmi (do bezbariérového sektoru pri východnej tribúne) a členovia OZ Ružomberčan s členskou kartou. Návštevníci štadióna s nárokom na bezplatný vstup si taktiež musia v pokladni vyzdvihnúť vstupenku v nulovej hodnote, nakoľko všetky miesta sú na sedenie. Pokladne sú otvorené vždy hodinu pred začiatkom stretnutia.

Voľný vstup majú taktiež aj držitelia permanentných vstupeniek na domáce zápasy Fortuna ligy, ktoré sa predávajú každý pondelok, stredu a piatok od 10:00 do 14:00 na ekonomickom oddelení MFK Ružomberok na východnej tribúne (pod sektorom G) v cene 55€.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK