12.9.2019

Odštartovali sme projekt NAJSTARŠÍ NAJMLADŠÍM

V stredu 11. septembra 2019 odštartovala tréningový proces aj novozložená najmladšia prípravka U7, tvorená deťmi narodenými v roku 2013 a neskôr. Oproti minulosti sme začínajúcim futbalistom spestrili tréningy zaujímavou novinkou.

Najmladšie nádeje budú môcť raz týždenne trénovať s jedným zo svojich najstarších mládežníckych kolegov hrajúcich za starší dorast U19. „V stredu sme najmladších futbalistov privítali v našej veľkej rodine. Zároveň sme odštartovali aj nový projekt a to zapojenie našich najstarších dorastencov, ktorí by mali vrátiť klubu všetko čo sa za tie roky naučili. Chalanom zas ponúkame možnosť vyskúšať si niečo nové, pre nich nepoznané - ukázať najmladším vzory, ku ktorým by sa radi priblížili. Stredajší otvárací tréning bol pod taktovkou nášho mládežníckeho reprezentanta Tomáša Kubíka,“ priblížil nový projekt športový riaditeľ mládeže Peter Tomko.

Aj keď už máme za sebou prvý tréning, stále radi privítame aj vášho syna alebo dcéru. Ak máte dieťa narodené v roku 2013, prípadne 2014, chce hrávať futbal za náš klub a tráviť voľný čas pohybovými aktivitami, kontaktujte šéftrénera prípraviek Róberta Hazuchu na telefónnom čísle 0917 280 850.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK