18.9.2019

Oslávili sme desiate výročie spolupráce s Trojlístkom + FOTO, VIDEO

V stredu 18. septembra 2019 zavítali na štadión klienti centra sociálnych služieb Trojlístok, ktorí si zahrali futbal s našimi hráčmi.

Krátky futbalový zápas bol zároveň oslavou dlhodobej spolupráce medzi klubom a Trojlístkom. Teraz oslavujeme desiate výročie spolupráce s mestským futbalovým klubom. Začínali sme v sezóne 2009/2010. Takže toto bolo pre nás viacmenej oslávenie tejto udalosti. Menili sa tréneri, menili sa hráči, ale vždy sme mohli k vám chodiť, vy ste chodili k nám a obdarovávali ste nás darčekmi,“ povedala terapeutka Eva Buchová.

Proti sebe nastúpili tímy „oranžoví“ a „zelení“, pričom v obidvoch boli prítomní aj ružomberskí futbalisti – Jakub Kudlička, Michal Dopater, Miroslav Almaský, Rastislav Švec a Timotej Múdry. V stretnutí bohatom na góly bol úspešnejší výber hrajúci v oranžových rozlišovačkách. Dnes naši hrali srdcom. Bol to krásny, ťažký zápas. Takže sme veľmi radi, že to dopadlo takto, ako to dopadlo. Výborný zápas,“ spokojne konštatovala Eva Buchová z centra sociálnych služieb Trojlístok.

Spestrenie tréningového procesu si pochvaľovali aj hráči. Bol to super zápas, dávali góly, celkovo to bolo super,“ zhodnotil za všetkých zúčastnených futbalistov Michal Dopater. Už teraz sa tešíme na ďalšie podobné akcie s klientmi Trojlístka!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK