10.10.2019

Alexander Mojžiš sa uchádza o vaše hlasy v ankete Hráč mesiaca

V septembrovom vydaní ankety Hráč mesiaca Fortuna ligy má zastúpenie aj náš klub, keď bol na základe najlepších štatistických ukazovateľov nominovaný obranca Alexander Mojžiš.

Člen slovenskej futbalovej reprezentácie do dvadsaťjeden rokov, ktorý prišiel pred touto sezónou do Ružomberka z Podbrezovej sa rýchlo udomácnil na ľavej strane ružomberskej defenzívy. Svoje výkony navyše korunoval víťaznými gólmi po štandardných situáciách v stretnutiach s Dunajskou Stredou a Michalovcami.

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov, prebiehajúce do stredy 16. októbra 2019. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na stránke https://hracmesiaca.zoznam.sk/. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty, bude vyhlásený Hráč mesiaca.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

Branislav Pindroch (FC ViOn Zlaté Moravce), Tidiane Djiby Ba (ŠKF iClinic Sereď), Eric Davis (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Vasil Božikov (ŠK Slovan Bratislava), Dávid Holman (ŠK Slovan Bratislava), Marin Ljubičić (ŠK Slovan Bratislava), Erik Daniel (ŠK Slovan Bratislava), Kristopher Vida (FC DAC 1904 Dunajská Streda), ALEXANDER MOJŽIŠ (MFK RUŽOMBEROK), Andraž Šporar (ŠK Slovan Bratislava), David Strelec (ŠK Slovan Bratislava)

Hlasovať môžete TU!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK