19.11.2019

Tihomir Kostadinov hral za Severné Macedónsko

Do novembrových kvalifikačných bojov zasiahol okrem Kristiho Qoseho, ktorý odohral v albánskom drese prvý polčas duelu s Francúzskom aj Tihomir Kostadinov reprezentujúci Severné Macedónsko.

23-ročný stredopoliar pravidelne nastupujúci v základnej zostave ružomberského A mužstva, bol v predchádzajúcich rokoch stabilnou súčasťou reprezentačného výberu Severného Macedónska do dvadsaťjeden rokov. Tentokrát však premiérovo dostal pozvánku do seniorského tímu. Prvý reprezentačný štart si pripísal v sobotnom kvalifikačnom súboji vo Viedni, kde Severné Macedónsko prehralo s Rakúskom 1:2. Tihomir Kostadinov odohral celý zápas. Viac informácií o stretnutí nájdete TU.

Tihomir Kostadinov následne odohral celý duel aj v utorok s Izraelom, nad ktorým Severné Macedónsko vyhralo 1:0. Náš futbalista mal veľkú šancu na gól v najcennejšom drese počas druhého dejstva, lenže vystrelil tesne vedľa. Severné Macedónsko sa so štrnástimi bodmi umiestnilo na tretej pozícii a podobne ako Slovensko bude na jar bojovať v baráži o účasť na Majstrovstvách Európy 2020. Viac o súboji s Izraelom nájdete TU.

Foto: Rudolf Maškurica (archív)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK