26.11.2019

Ivan Krajčírik trénoval s mládežníckymi brankármi

V piatok 22. novembra 2019 absolvovali naši mládežnícki brankári spoločný tréning, ktorého sa zúčastnil aj Ivan Krajčírik so skúsenosťami z A mužstva.

Šéftréner mládežníckych gólmanov Ján Hablák si pochvaľoval vydarené spoločne strávené poobedie a aj zákroky svojich zverencov. Spokojnosť neskrýval ani najstarší zúčastnený futbalista Ivan Krajčírik. „Bolo to super. Som rád, že ma zavolal tréner Hablák. Tréning som si užil. Vo vyšších aj v nižších kategóriách sú šikovní chalani,“ skonštatoval 19-ročný brankár, ktorému sa taktiež pozdávali výkony chlapcov z dorastu, žiackych kategórií a aj zanietenie prípravkárov: „Sú to pracovití chalani. S najmladšími bola sranda, pretože to robia s radosťou.“

Možnosť trénovať s Ivanom Krajčírikom bola pre viaceré mladé nádeje veľkou výzvou. Náš gólman totiž prežíva zaujímavú sezónu. Počas zranenia stabilnej brankárskej jednotky si pripísal viaceré štarty v A mužstve vrátane Európskej ligy. Skúsenejšiemu Matúšovi Macíkovi momentálne „kryje chrbát“ ako náhradný brankár a stabilne chytáva za B mužstvo, kde mu výborne vyšiel najmä posledný ligový duel s Podbrezovou. Boli to pre mňa veľké skúsenosti či už v Európskej lige alebo vo Fortuna lige. Som veľmi rád, že som dostal šancu a že mi verili tréneri. Hlavne mi veľmi pomáha Matúš či už na tréningoch alebo v zápasoch. V Béčku sme veľmi mladí chalani. Nemáme veľa skúseností. Dúfam, že na jar budeme mať lepšie výsledky ako v jesennej časti,“ zamyslel sa Ivan Krajčírik nad svojím jesenným účinkovaním.

Veríme, že dobrá nálada a odhodlanie zo spoločného tréningu vydrží všetkým našim gólmanom aj naďalej a budú minimálne takými oporami svojich tímov ako doteraz. Zároveň, že podobné aktivity sú tou najsprávnejšou motiváciou pre mladých brankárov.

Foto: Ivan Kohút

ZDIEĽAJ ČLÁNOK