22.12.2019

Filip Twardzik sa uchádza o vaše hlasy v ankete Hráč mesiaca

V poslednom tohtoročnom vydaní ankety Hráč mesiaca Fortuna ligy má zastúpenie aj náš klub, keď bol na základe najlepších štatistických ukazovateľov nominovaný obranca Filip Twardzik.

Šikovný defenzívny futbalista bol platný nielen pri plnení si povinností pred vlastnou bránou, ale aj v ofenzíve, keď v ligových súbojoch s Pohroním a Senicou premenil dva nariadené pokutové kopy. Navyše vďaka úspešnému zahrávaniu jedenástok sa stal s piatimi presnými zásahmi najlepším strelcom nášho A mužstva v jesennej časti Fortuna ligy.

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov, prebiehajúce do pondelka23. decembra 2020. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na stránke https://hracmesiaca.zoznam.sk/. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty, bude vyhlásený Hráč mesiaca.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

Michal Šulla (ŠK Slovan Bratislava), Llazaros Rota (MFK Zemplín Michalovce), FILIP TWARDZIK (MFK RUŽOMBEROK), Vasil Božikov (ŠK Slovan Bratislava), Kyriakos Savvidis (MFK Zemplín Michalovce), Osman Bukari (AS Trenčín), Tenton Yenne (FK Senica), Dávid Holman (ŠK Slovan Bratislava), Andraž Šporar (ŠK Slovan Bratislava), Frank Castaneda (FK Senica), Milan Ristovski (FC Nitra)

Foto: Rudolf Maškurica

ZDIEĽAJ ČLÁNOK