25.2.2020

Online predpredaj vstupeniek na zápas s Michalovcami

Futbalový klub MFK Ružomberok spustil prostredníctvom spoločnosti TICKETMEDIA online predpredaj vstupeniek na domáci zápas 21. kola Fortuna ligy s Michalovcami, ktorý sa odohrá v nedeľu 1. marca 2020 o 15:30.

Vstupenky v základnej cene 5 €, ako aj zľavnené vstupenky pre dôchodcov a študentov s platným preukazom ISIC v cene 3 €, si môžete kúpiť už teraz TU.

Vstupenky do sektoru G na východnej tribúne, určeného pre domácich fanúšikov s klubovými suvenírmi, je možné kúpiť len v pokladniach pri vstupoch do areálu ružomberského štadióna, ktoré budú otvorené v nedeľu od 14:00 do 60. minúty zápasu. V rovnakom čase v pokladniach budú mať možnosť vyzdvihnúť si lístok aj diváci s nárokom na voľný vstup. Cenník vstupeniek nájdete TU.

Všetkých fanúšikov zároveň upozorňujeme, že kvôli zmene legislatívy a z nej vyplývajúcej nutnosti zavedenia eKasy dochádza k zdĺhavejšiemu predajuvstupeniek v pokladniach pri vstupoch na štadión. Preto prosíme našich priaznivcov aby využili ponúkanú možnosť online predpredaja vstupeniek, kúpu permanentky, ktorá platí na domáce súťažné zápasy ružomberského A aj B mužstva, prípadne prišli na zápas s dostatočným predstihom.

Ďakujeme za pochopenie!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK