2.3.2020

Výsledky mládežníckych tímov

Počas víkendu odohral starší dorast U19 druhé jarné kolo, mladší dorastenci vstúpili do jarnej časti a prípravkári cestovali do Kysuckého Nového Mesta.

Ligové zápasy

I. liga starší dorast (U19)

MFK Ružomberok – AS Trenčín 0:1 (0:1)

I. liga mladší dorast (U17)

AS Trenčín – MFK Ružomberok 1:1 (0:0)
Gól RK:
Matej

Peter Penov (tréner MFK Ružomberok U17): „Veľmi pozitívne hodnotím prístup všetkých hráčov v tomto zápase. Súperovu kvalitu sme eliminovali tímovým charakterom a poctivou prácou každého jednotlivca.“

I. liga mladší dorast (U16)

AS Trenčín – MFK Ružomberok 4:1 (3:1)
Gól RK:
Podbrežný

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U16): „Do zápasu sme vstúpili dvomi zahodenými golovými príležitosťami. Súper vzápätí svoju prvú premenil. Potom bol zápas vyrovnaný a podarilo sa nám vyrovnať z rohového kopu. Potom sme spravili dve individuálne chyby v obrane, po ktorých súper dvakrát skóroval. Snažili sme sa ešte s výsledkom niečo urobiť, ale boli sme málo agresívni v obrannej fáze a mali sme slabý pohyb v útočnej fáze. Dostali sme facku, z ktorej sa všetci musíme poučiť. Takto určite nemôžeme pristúpiť k majstrovským zápasom."

Prípravkári sa predstavili v Kysuckom Novom Meste

Naše prípravky U9, U10 a U11 cestovali počas víkendu do Kysuckého Nového Mesta, kde okrem tamojšieho výberu hrali aj s rovesníkmi z Dubnice a Třinca.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK