16.3.2020

V ankete Gól mesiaca sa o vaše hlasy uchádza Matúš Kmeť

Keďže v marci sa už neodohrá žiadny zápas Fortuna ligy, už teraz bola spustená anketa Gól mesiacov február/marec. Vďaka Matúšovi Kmeťovi má v nej zastúpenie aj Ružomberok. Nášmu stredopoliarovi priniesol nomináciu jeho prvý presný zásah v najvyššej seniorskej súťaži, keď v závere domáceho súboja s Michalovcami vyrovnal na 1:1 a pekná strela spoza šestnástky sa pri konečnom účtovaní ukázala ako veľmi dôležitá z pohľadu postupu do prvej šestky.

Gólu 19-ročného ružomberského futbalistu konkurujú ďalšie utešené presné zásahy. Postarali sa o ne Lukáš Jánošík zo Žiliny, Achraf El Mahdioui z Trenčína, Rafael Ratao zo Slovana Bratislava a Tomáš Ďubek zo Zlatých Moraviec.

Vyberte svojím hlasom najkrajší gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredity v hodnote 50, 30 a 20 eur od stávkovej spoločnosti Fortuna.

Ako hlasovať?

Na stránke http://www.fortunaliga.sk/gol-mesiaca si pozriete päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujete za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Anketa sa končí v pondelok 23. marca 2020 o 23:59.

Hlasovať môžete TU!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK