15.4.2020

Cez víkend nás čaká e-Fortuna liga Challenge

Keďže nový koronavírus spôsobujúci ochorenie Covid-19 naďalej ovplyvňuje náš každodenný život a už viac ako mesiac sa musíme zaobísť bez futbalu, Fortuna liga pripravila zaujímavú aktivitu.

Cez víkend 18. - 19. apríla 2020 v čase od 16:00 do 19:30 vymenia vybraní futbalisti zo všetkých klubov Fortuna ligy loptu za herné konzoly Sony Playstation a vo vzájomných súbojoch budú hájiť klubové farby. Ružomberok zastupuje stredopoliar Dalibor Takáč. Jeho počínanie budete môcť sledovať na Twitchi Fortuna ligy a na športovej stanici Orange Sport.

Okrem snahy zabaviť sa futbalom v čase pandémie má turnaj aj charitatívny rozmer a víťaz bude mať možnosť rozhodnúť o tom, ktorá organizácia dostane vypísanú odmenu 1 500 €. Pokiaľ vybojuje prvenstvo Dalibor Takáč, podporí centrum sociálnych služieb Trojlístok, s ktorým dlhodobo spolupracujeme.

V sobotu sú na programe skupinové zápasy a v nedeľu vyraďovacie boje s finále o 19:00. Hlavnými partnermi turnaja sú FORTUNA, Orange Sport a Sony Playstation. Keďže naša najvyššia súťaž chýba v ponuke, hráči si budú vyberať zo svojich obľúbených svetových klubov. V prípade nášho zástupcu to budú anglický FC Liverpool a taliansky Juventus Turín.

Futbalisti Fortuna ligy, ktorí sa zúčastnia turnaja:

Jurij Medveděv (ŠK Slovan Bratislava), Ján Bernát (MŠK Žilina), Martin Jedlička (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Matúš Begala (MFK Zemplín Michalovce), Bogdan Mitrea (FC Spartak Trnava), DALIBOR TAKÁČ (MFK RUŽOMBEROK), Achraf El Mahdioui (AS Trenčín), David Hrnčár (FC ViOn Zlaté Moravce) Lukáš Kučera (FK Senica), Martin Slaninka (ŠKF Sereď), Róbert Baláži (FC Nitra), Patrik Blahút (FK Pohronie)

Program turnaja:

Sobota 18. 4. 2020 16:00 – 19:30 Základné skupiny (2 skupiny po 6)
Nedeľa 19. 4. 2020 16:00 – 19:30 Vyraďovacie boje, súboje o umiestnenia

ZDIEĽAJ ČLÁNOK