4.5.2020

Áčko sa rozhodlo začať za prísnych opatrení s dobrovoľným tréningom

Futbalisti a tréneri A tímu prišli s iniciatívou odštartovať spoločný dobrovoľný tréningový proces a klub im v obmedzenej miere umožnil využiť areál štadióna. Nejde teda ešte o oficiálne, klubom požadované obnovenie tréningového procesu, je na dobrovoľnom rozhodnutí každého hráča či člena realizačného tímu, či sa tréningov zúčastní.

So začiatkom mája sa na náš štadión opäť začína vracať život. V pondelok 4. mája 2020 sa uskutočnil prvý spoločný dobrovoľný tréning A mužstva. Futbalisti musia byť pri trénovaní rozdelení do malých skupiniek a trénovať môžu len za prísnych hygienických opatrení. Hráči prichádzajú na štadión už prezlečení. Pred, počas a ani po tréningu nevstupujú do šatne. Všetkým zúčastneným je pri vstupe odmeraná telesná teplota a všetky tréningové pomôcky musia byť pred aj po tréningu vydezinfikované.

V Ružomberku a blízkom okolí sa momentálne nachádzajú všetci futbalisti z A mužstva, okrem Tihomira Kostadinova, ktorý je v tejto chvíli ešte v Severnom Macedónsku. Opätovný štart Fortuna ligy je odložený do začiatku júna a veríme, že sa už čoskoro budeme môcť naplno venovať tomu čo máme radi. Na to je ale potrebné, aby sme všetci ešte stále rešpektovali a dodržiavali nariadenia tak, ako doteraz.

Foto: Rudolf Maškurica

ZDIEĽAJ ČLÁNOK