14.9.2020

Informácie pre fanúšikov a médiá pred domácim zápasom s Michalovcami

V sobotu 19. septembra 2020 o 20:00 vás futbalový klub MFK Ružomberok pozýva na domáci fortunaligový zápas siedmeho kola s tímom MFK Zemplín Michalovce.

Na základe platných nariadení Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky môže byť na štadióne prítomných len 1000 osôb, vrátane personálu na organizačné zabezpečenie zápasu. Z uvedeného dôvodu budú pustení na štadión všetci diváci s platnou permanentkou a taktiež diváci po zakúpení vstupenky, ale len do naplnenia povoleného počtu osôb. Predaj vstupeniek bude umožnený v deň zápasu od 18:30 hod. pri vstupe na Východnú tribúnu A z Vajanského ulice a pri vstupe na Západnú tribúnu B od Katolíckej univerzity. Každý divák si musí pri vstupe vydezinfikovať ruky dezinfekčným prostriedkom. Musí mať prekryté horné dýchacie cesty rúškom, šatkou alebo šálom a na tribúne je nutné dodržať sedenie v každom druhom rade.

Mestský futbalový klub Ružomberok ďalej oznamuje, že akreditácia zástupcov masmédií na zápas je do 16. septembra 2020 do 16:00 hod. Klub k predmetnému kroku pristúpil so zreteľom na to, že celkový počet osôb na stretnutiach Fortuna ligy je limitovaný.

Kontaktná osoba (akreditácia zástupcov masmédií): Ing. Ján Svrček
email: svrcek.svrcek@gmail.com
telefón: 0905 537 341

Organizátor zápasu 17. 9. 2020 všetkým záujemcom o akreditáciu oznámi, ako bola akceptovaná.

V prípade akýchkoľvek zmien vás budeme informovať prostredníctvom našej webovej stránky, ako aj oficiálnych klubových kanálov na sociálnych sieťach.

Ďakujeme za pochopenie!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK