18.9.2020

Na zápas s Michalovcami môže prísť 1000 divákov

V sobotu 19. septembra 2020 o 20:00 odohrá Ružomberok domáci zápas siedmeho kola Fortuna ligy s Michalovcami. V dôležitom súboji musíme bodovať naplno a budeme potrebovať hlasivky každého fanúšika.

Ako sme vás už informovali, na základe platných nariadení Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky bol povolený počet všetkých osôb na štadióne znížený na 1 000. Deň pred stretnutím však môžeme definitívne potvrdiť zmiernenie opatrenia a už počas sobotného duelu sa do tohto čísla nebude zahŕňať personál na organizačné zabezpečenie zápasu (hráči, tréneri, rozhodcovia, delegáti…). V praxi to znamená, že na štadióne môže byť prítomných 1 000 divákov.

Z uvedeného dôvodu budú pustení na štadión všetci diváci s platnou permanentkou a taktiež diváci po zakúpení vstupenky, ale len do naplnenia povoleného počtu divákov. Predaj vstupeniek bude umožnený v deň zápasu od 18:30 hod. pri vstupe na Východnú tribúnu A z Vajanského ulice a pri vstupe na Západnú tribúnu B od Katolíckej univerzity. Každý divák si musí pri vstupe vydezinfikovať ruky dezinfekčným prostriedkom. Musí mať prekryté horné dýchacie cesty rúškom, šatkou alebo šálom. Na štadióne nie je možné podávať občerstvenie, takže bufety musia byť zatvorené a na tribúne je nutné dodržať sedenie v každom druhom rade.

Ďakujeme za pochopenie!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK