15.10.2020

Ladislav Almási sa uchádza o vaše hlasy v ankete Hráč mesiaca

V septembrovom vydaní ankety Hráč mesiaca Fortuna ligy má zastúpenie aj náš klub. Nominovaný bol útočník Ladislav Almási.

Perspektívny ofenzívny futbalista začal po zranení už v závere augusta zbierať minúty na trávniku a v septembri naplno ukázal svoj potenciál, keď dvakrát skóroval v Slovnaft Cupe a štyrikrát vo Fortuna lige, pričom v súboji s Michalovcami zaznamenal svoj prvý hetrik v najvyššej súťaži. Na septembrové výkony nadviazal aj v prvom októbrovom kole, kedy sa na výhre nad Zlatými Moravcami podieľal gólom a asistenciou. 21-ročný futbalista si gólmi a predvedenou hrou vypýtal nomináciu na kvalifikačné stretnutia slovenskej „dvadsaťjednotky“ a následne zasiahol do súbojov s Azerbajdžanom a Francúzskom.

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov, ktoré prebieha do stredy 21. októbra 2020 do polnoci. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na stránke https://hracmesiaca.zoznam.sk/. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty, bude vyhlásený Hráč mesiaca.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

Dominik Greif (ŠK Slovan Bratislava), Kenan Bajrić (ŠK Slovan Bratislava), Kristián Vallo (MŠK Žilina), Eric Davis (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Zsolt Kalmár (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Marko Divković (FC DAC 1904 Dunajská Streda), David Hrnčár (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble), Dávid Šípoš (FC Nitra), Michal Faško (FC Nitra), Dino Špehar (ŠKF Sereď), LADISLAV ALMÁSI (MFK RUŽOMBEROK)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK