6.11.2020

Preview: V sobotu odohráme súboj tabuľkových susedov

V sobotu 7. novembra 2020 o 17:00 odohrá Ružomberok domáci zápas 13. kola Fortuna ligy s Trenčínom. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Jánom Hasprom.

Ruža sa minulý víkend predstavila v Žiline, kde podľahla Trenčínu 1:3. Ústrednou postavou duelu bol súperov hráč Jakub Kadák, ktorého centre z rohových kopov nešťastne umiestnili do vlastnej brány Ján Maslo a Matej Čurma a napokon aj sám skóroval. V závere zahrával Tihomir Kostadinov priamy kop a Ján Maslo hlavou už len korigoval výsledok. Napriek dvom vlastným gólom ružomberský lodivod nechcel hovoriť o smolnom zápase. Trenčín predviedol kvalitu, ktorá sa v ňom skrýva. Doteraz ju skrýval a teraz ju vytiahol na zemský povrch. Takže to bolo zaslúžené víťazstvo Trenčína,“ povedal tréner tímu spod Čebraťa.

Ružomberok doteraz získal šestnásť bodov a v ligovej tabuľke mu patrí siedma pozícia. Rovnaký bodový zisk má aj šiesty Spartak Trnava a piate Zlaté Moravce. Keďže Liptáci v sobotu privítajú na svojom trávniku Trnavu, pôjde o dôležitý súboj tabuľkových susedov. Mužstvo má jasný cieľ. Každý zápas, ktorý som v živote viedol, som chcel vyhrať a rovnako ho chceli vyhrať aj hráči, aj moji kolegovia. Čiže aj teraz chceme všetci v klube vyhrať,“ povedal Ján Haspra pred súbojom so Spartakom Trnava, ktorému Ruža v druhom kole aktuálneho ročníka podľahla na jeho štadióne 1:3.

Do sobotného stretnutia nebudú môcť zasiahnuť Lukáš Kojnok, Adam Brenkus a Marek Zsigmund. Na základe platných nariadení Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky sa aj najbližšie kolo Fortuna ligy musí odohrať bez účasti divákov. Stretnutie vysiela v priamom prenose internetová televízia Huste.tv, ktorú môžete sledovať TU. Onlajny.eu pripravujú textový prenos, ten nájdete TU.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK