8.1.2021

Adam Brenkus bude naďalej obliekať ružomberský dres

Predstavitelia futbalového klubu MFK Ružomberok sa dohodli so stredopoliarom Adamom Brenkusom na predĺžení zmluvy o ďalšie dva roky.

Futbalista, ktorý strávil pod Čebraťom podstatnú časť mládežníckej kariéry, tešil sa z majstrovského titulu v kategórii U16 a v Ružomberku sa prvýkrát strelecky presadil v Slovnaft Cupe aj Fortuna lige, bude naďalej obliekať ružomberský dres. Som rád, že môžem pokračovať v Ružomberku. Som z Dolného Kubína, takže som v podstate doma. Mám blízko rodinu. Takže to všetko vnímam pozitívne,“ povedal ružomberský stredopoliar.

K podpisu zmluvy došlo 8. januára 2021, v deň, kedy Adam Brenkus oslavuje 22. narodeniny. „Je to zaujímavé. Každé narodeniny väčšinou trávim na sústredení v Turecku. Teraz nám to bohužiaľ situácia nedovolí, ale som doma a môžem po dlhej dobe osláviť narodeniny aj s tými najbližšími,“ prezradil Adam Brenkus.

Pred vyše týždňom sa začal rok 2021, s akými ambíciami vstupuje do nového roka hráč tímu spod Čebraťa? Ako každý rok, s tými najvyššími. Spravím všetko preto, aby som odohral čo najviac zápasov,“ dodal niekdajší mládežnícky slovenský reprezentant.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK