13.1.2021

Martin Regáli sa uchádza o vaše hlasy v ankete Hráč mesiaca

Ružomberok má zastúpenie aj v poslednom minuloročnom vydaní tradičnej ankety Hráč mesiaca. Tentokrát klub spod Čebraťa zastupuje Martin Regáli.

Ofenzívny futbalista mal vydarený záver jesennej časti, keď dvakrát skóroval v súboji s Pohroním a strelil hetrik Michalovciam, vďaka čomu sa v počte jesenných ligových gólov vyrovnal Ladislavovi Almásimu a bol nominovaný aj v ankete Gól mesiaca december. Tentokrát sa uchádza o titul Hráča mesiaca november/december.

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na stránke https://hracmesiaca.zoznam.sk/. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty, bude vyhlásený Hráč mesiaca.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

Samuel Petráš (MŠK Žilina), Dawid Kurminowski (MŠK Žilina), Cesar Blackman (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Zsolt Kalmár (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Lukáš Pauschek (ŠK Slovan Bratislava), Kenan Bajrić (ŠK Slovan Bratislava), David Holman (ŠK Slovan Bratislava), Rafael Ratao (ŠK Slovan Bratislava), David Hrnčár (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble), Filip Balaj (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble), MARTIN REGÁLI (MFK RUŽOMBEROK)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK