3.2.2021

V e-Fortuna liga Challenge nás bude zastupovať Adam Brenkus

Po aprílovom charitatívnom turnaji e-Fortuna liga Challenge, ktorý sa tešil slušnému fanúšikovskému záujmu a ovládol ho náš hráč Dalibor Takáč, prichádza v nedeľu 7. februára 2021 jeho druhé vydanie.

Ako si spomína na predchádzajúci úspešne zvládnutý turnaj jeho víťaz Dalibor Takáč? „Na turnaj spomínam v dobrom, keďže sme sa zabavili, ale hlavná pointa turnaja bola niekomu pomôcť. Som rád, že sa to podarilo práve mne a že som hlavnú cenu mohol odovzdať Trojlístku. Vďaka tomu sme stále v kontakte s pani Buchovou a verím, že im ešte do budúcna pomôžem,“ povedal nezdolaný účastník predchádzajúceho turnaja.

Tentokrát dostane prednosť ďalší ružomberský stredopoliar Adam Brenkus. „Myslím si, že každý má šancu vyhrať, ale Adam je šikovný. Turnaj by mohol vyhrať, ale uvidíme ako sa mu bude dariť. Určite si to pozriem a budem mu držať palce,“ dodal Dalibor Takáč.

Voľba nepadla na Adama Brenkusa náhodou. Práve s týmto spoluhráčom trénoval Dalibor Takáč pred úspešným minuloročným ťažením. Dali minulý rok jednoznačne vyhral celý turnaj. Určite budem chcieť obhájiť víťazstvo. Aj minulý rok keď hral Dali, tak sme chvíľu pred turnajom spolu potrénovali a možno to teraz zopakujeme,“ prezradil Adam Brenkus.

Turnaj má naplánovaný začiatok v nedeľu o 15:00. Najskôr sa odohrá skupinová časť, kedy sa hráči rozdelia do štyroch trojčlenných skupín. Víťazi skupín postupujú do semifinále. Následne prichádza na rad súboj o tretie miesto a o 19:15 je na rade finále, v ktorom spoznáme víťaza tohto podujatia, ktorý venuje finančnú výhru 1 000 € na dobročinný charitatívny účel.

Turnaj môžete sledovať na kanáli TwitchFacebooku Fortuna ligy. Moderovať ho budú Slavo Jurko a Tomáš Kotlárik.

Futbalisti Fortuna ligy, ktorí sa zúčastnia turnaja:

Samuel Habodasz (ŠK Slovan Bratislava), Sidney Friede (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Vahan Bichakchyan (MŠK Žilina), David Hrnčár (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble), Martin Mikovič (FC Spartak Trnava), ADAM BRENKUS (MFK RUŽOMBEROK), Alexander Tóth (ŠKF Sereď), Róbert Baláži (FC Nitra), Jakub Kadák (AS Trenčín), Matúš Begala (MFK Zemplín Michalovce), Lukáš Kučera (FK Senica), Patrik Blahút (FK Pohronie)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK