21.3.2021

Tomáš Kubík: „Bola to nádhera“

Na sobotnom víťazstve nad Michalovcami 2:0 mal podiel aj stredopoliar Tomáš Kubík, ktorý strelil druhý gól tímu spod Čebraťa.

Mladý futbalista prišiel do hry v 69. minúte za stavu 1:0 pre Ružu. S akými pokynmi od realizačného tímu vstupoval do deja? Aby som sa nebál, aby som využil svoje prednosti a skúsil niečo spraviť. Nakoniec som dal gól, takže myslím, že som to splnil,“ prezradil hráč obliekajúci dres s číslom 39.

Na trávniku bol ešte len deväť minút, keď ho Martin Regáli našiel svojou druhou gólovou prihrávkou v zápase. Tomáš Kubík sa nezľakol šance a zaznamenal svoj prvý presný zásah vo Fortuna lige. „Kričal som mu, nech mi to tam dá a dal mi to tam. Bolo to super, už som nemal problém zakončiť,“ spomenul si Tomáš Kubík a opísal aj svoje pocity po góle: „Bola to nádhera, nemal som na to slov.“

Ružomberok už potreboval tri body ako soľ a v súboji s Michalovcami splnil svoju úlohu. Išli sme do zápasu s tým, že musíme vyhrať. Každý urobil všetko pre to. Vyplatilo sa nám to. Dali sme dva góly a vyhrali sme,“ zhrnul 19-ročný stredopoliar.

Foto: Stanislav Kmeť

ZDIEĽAJ ČLÁNOK