11.4.2021

U8 má za sebou odvetný virtuálny prípravný duel

Naša prípravka U8 na konci marca uvítala možnosť virtuálnej konfrontácie s Duklou Praha. Po dvoch týždňoch prišla na rad odveta obidvoch súperov.

Tak ako v prvom prípade aj teraz rozhodovali o výsledku štatistiky z plnenia jednotlivých disciplín. Po dvoch týždňoch sme sa opäť stretli v online virtuálnom zápase s chlapcami z Dukly Praha. Po prehre 2:3 z minula v "pražských" disciplínach sme si prisľúbili lepšiu účasť našich chalanov v cvičeniach, ktoré tentokrát vymýšľali tréneri z MFK. Účasť chlapcov v odvete bola výborná a tak sme takmer v plnej zbroji mohli lepšie konkurovať mladým Duklistom. Chlapcom sme opäť v piatok večer poslali video s disciplínami a v sobotu sme sa spoločne stretli na ZOOMe, aby sme si vyjasnili nejaké pravidlá FAIR PLAY hry. Súťažilo sa hlavne v koordinačných cvičeniach s loptou, ale aj v presnosti prihrávok, či v rýchlosti vedenia lopty so zmenami smeru,“prezradil tréner Samuel Lacko.

Mladí Ružomberčania v predchádzajúcom súboji po zrátaní všetkých ukazovateľov tesne prehrali 2:3. Napriek veľkej snahe a ešte tesnejším výsledkom sa napokon aj tentokrát zrodil rovnaký rezultát. Tentokrát sa "domácim" Ružomberčanom opäť podarilo uchmatnúť body z dvoch disciplín, čo aj Dukle a na ukazovateli svietilo tesne pred "záverečným hvizdom" skóre 2:2. Deti vo vytržení čakali za obrazovkami smartfónov a notebookov na oznámenie výsledku z poslednej disciplíny, v ktorej bol rozdiel spriemerovaných časových hodnôt minimálny a to 1,09 sekundy. Napokon sa po vyhlásení výsledku z poslednej disciplíny niesol víťazný ošiaľ ulicami Liptova v znamení českého "Jóóó", čo prezrádzalo opätovné víťazstvo Dukly Praha nad ružomberským MFK v pomere 3:2,“povedal tréner.

Online súboje mladých nádejí obidvoch klubov spestrili aj športové zápolenia medzi ich trénermi. Do súťaženia sa samozrejme zapojili aj tréneri a nenechali tak chlapcov bojovať samotných. Jasný výsledok z pred dvoch týždňov pre trénerov z Ružomberka v pomere 4:1 dnes oplatili tréneri z Prahy v našich disciplínach v rovnakom skóre, ale v ich prospech. V konečnom zúčtovaní sa v trénerskom súboji plného zvratov nezrodila hviezda, ale remíza. Všetkým rodičom, trénerom a hlavne našim mladým nádejám z Prahy a Ružomberka by som chcel týmto spôsobom poďakovať za super spoluprácu a popriať im veľa zdravia a síl do ďalších dní. Snáď sa čoskoro vidíme na ďalšom zápase. Reálnom,“ dodal Samuel Lacko.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK