5.5.2021

Zápas so Senicou odohráme bez divákov

V sobotu 8. mája 2021 o 17:00 odohrá Ružomberok domáci zápas ôsmeho kola nadstavbovej časti Fortuna ligy so Senicou.

V domácom súboji potrebujeme získať ďalšie veľmi dôležité body v boji o zotrvanie v najvyššej súťaži a veľmi by nám k tomu pomohli aj vaše hlasivky. Žiaľ opatrenia sa v prípade organizovania športových podujatí takmer vôbec neuvoľnili. Súčasná vyhláška Úradu verejného zdravotníctva nám už síce dovoľuje zaplniť 25% miest na sedenie, ale za dodržania veľmi prísnych opatrení zahŕňajúcich okrem iného aj povinnosť fanúšikov preukázať sa pri vstupe PCR alebo LAMP testom nie starším ako 36 hodín a aj antigénovým testom nie starším ako 12 hodín.

Uvedomujeme si, že splniť túto povinnosť je pre fanúšikov finančne aj časovo náročné a preto pred nami stálo neľahké rozhodnutie, či za týchto podmienok otvoríme štadión alebo nie. Pri rozhodovaní sme vychádzali z výsledkov ankety, ktorá prebiehala na našich oficiálnych účtoch na sociálnych sieťach, kde vám všetkým ďakujeme za účasť a aj zo skúseností z ostatných štadiónov počas uplynulého kola. Na základe všetkých ukazovateľov sme sa rozhodli nechať brány nášho štadióna naďalej zatvorené.

Veríme, že v blízkej dobe dôjde k zmierneniu aktuálne platných nariadení a budeme sa môcť stretnúť na tribúnach. Priamy prenos zo súboja so Senicou môžete sledovať TU.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK