27.6.2021

Ružomberčania odcestovali na sústredenie do Poľska

A tím MFK Ružomberok sa v nedeľu 27. júna presunul na sústredenie do poľskej Opalenice, kde sa bude pripravovať na novú sezónu do 3. júla.

Počas sústredenia má mužstvo spod Čebraťa naplánované dve prípravné stretnutia. V utorok 29. júna o 17:00 si zmeria sily s tretím tímom uplynulého ročníka najvyššej poľskej súťaže MKS Pogoň Štetín a v sobotu 3. júla o 11:30 odohrá duel s poľským tímom MKS Chojniczanka 1930 Chojnice.

Po návrate zo sústredenia čakajú Liptákov ešte dva domáce súboje, v ktorých privítajú 10. júla o 17:00 FK Pohronie a o týždeň neskôr odohrajú 17. júla o 17:00 generálku na ligu s Karvinou. Novú sezónu odštartujú v sobotu 24. júla o 18:00 domácim stretnutím so Senicou.

V prípade zmien vás budeme včas informovať.

Na sústredení sa zúčastnia:

Martin Boďa, Adam Brenkus, Jakub Červeň, Michal Dopater, Lukáš Fabiš, Tomáš Frühwald, Štefan Gerec, Alex Holub, Matej Kochan, Ivan Krajčírik, Tomáš Kubík, Jakub Luka, Oliver Luterán, Rastislav Kružliak, Matej Madleňák, Ján Maslo, Alexander Mojžiš, Mário Mrva, Timotej Múdry, Jakub Rakyta, Martin Regáli, Alexander Selecký, Samuel Šefčík, Dalibor Takáč Marek Zsigmund

Foto: Stanislav Kmeť (archív)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK