12.8.2021

Štadión navštívili účastníci futbalového kempu

Bývalý futbalista Rudolf Daubner, ktorý je držiteľom trénerskej A licencie a v minulosti hrával najvyššiu slovenskú súťaž za Humenné, zorganizoval v auguste už tretí ročník futbalového kempu pre deti z Liptovskej Lúžnej, Liptovskej Osady a Liptovských Revúc.

Kempu sa zúčastnilo 52 detí z kategórií od U7 po U15, pripravujúcich sa na sezónu 2021/22. Popri klasických tréningoch preberajú pravidlá futbalu, zdokonaľujú komunikáciu v anglickom jazyku a spestrením sú rôzne výlety a oddychové aktivity. Jedným z výletov účastníkov kempu bola aj návšteva ružomberského štadióna. Deti absolvovali prehliadku vnútorných priestorov východnej tribúny s podrobným výkladom technického riaditeľa klubu Jaroslava Považana, mali možnosť prejsť sa po hlavnom ihrisku aj celom areáli štadióna.

Sme radi, že sme mali možnosť podporiť ďalšiu aktivitu nabádajúcu deti k aktívnemu tráveniu voľného času a k športovým aktivitám. Veríme, že sa malým futbalistom páčilo na štadióne a ešte sa sem v budúcnosti vrátia či už ako diváci a niektorí možno jedného dňa aj ako hráči.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK