16.8.2021

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa odohral starší dorast U19 domáci zápas tretieho kola I. LSD s Košicami, futbalistky si v treťom kole I. ligy žien zmerali sily s Trenčínom a mladší dorast U16 absolvoval sústredenie v Liskovej.

I. liga starší dorast (U19)

MFK Ružomberok – FC Košice 1:2 (0:1)
Gól RK: Zahradník

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U19): „Chceli sme potvrdiť tri body z Bratislavy. Žiaľ toto sa nám nepodarilo. Neodohrali sme dobrý zápas, keď sme v útočnej fáze veľa kazili v predfinálnej fáze. V obrane sme sa zase dopustili pár chýb, ktoré náš súper využil na strelenie dvoch gólov. Až od tohto momentu sme sa trochu prebrali a znížili na konci zápasu Zahradníkom. Žiaľ ďalší gól sme už nedali. S chalanmi si to rozoberieme, lebo takto nemôžeme pristupovať k zápasom. Chalani v tréningu makajú, ale nevedia to preniesť do zápasu.“

Fotogalériu zo zápasu nájdete TU.

V dňoch od utorka do štvrtka sa konalo sústredenie mladšieho dorastu U16 v Liskovej. „Sústredenie okrem primárneho cieľa zdokonaľovať herné princípy, malo veľmi dôležitú úlohu stmeliť kolektív, čo sa nám aj podarilo. Na sústredení sme okrem štyroch tréningov absolvovali aj turnaj v nohejbale, opekačku a taktickú prípravu. Všetci sme boli spokojní. Ďakujeme aj klubu z Liskovej, ktorý nám pripravil podmienky na trénovanie a reštaurácii Alibaba, ktorá sa starala o naše žalúdky,“ spokojne zhodnotil sústredenie tréner ružomberskej šestnástky Peter Kiša.

I. liga ženy

AS Trenčín – MFK Ružomberok – Ľubochňa 2:2 (0:2)
Góly RK:
Hrúziková 2

Foto: Peter Graf

ZDIEĽAJ ČLÁNOK