14.9.2021

Bezpečnostné opatrenia na zápas s Dunajskou Stredou

V sobotu 18. septembra 2021 od 18:00 hod. do 20:00 hod., odohrá MFK Ružomberok na svojom štadióne futbalový zápas ôsmeho kola Fortuna ligy sezóny 2021/2022 s tímom FC DAC 1904 Dunajská Streda. Klub MFK Ružomberok na bezpečnostnej porade konanej 13. septembra 2021 prijal nasledovné opatrenia:

• Tribúna „B“ bude uzavretá pre domácich fanúšikov. Tribúna „B“ bude otvorená len pre fanúšikov hostí!
- Návštevníci tribúny B – t.j. hostia, použijú výlučne rovnaký vstup č. IV z Makovického ulice (sektor hostí) a to nielen na vstup na štadión, ale aj na odchod zo štadióna.
- Súčasne upozorňujeme, že pre domácich fanúšikov bude umožnený vstup len na tribúnu „A“.

• Parkovanie na Makovického ulici bude pre domácich fanúšikov obmedzené!

• Na predmetnom zápase nebude umožnený predaj, podávanie alebo požívanie alkoholických nápojov s obsahom alkoholu vyšším ako 4,1 objemových percent alkoholu, obec nevydala zákaz predaja, podávania alebo požívania alkoholických nápojov.

• Klub oboznámi aj všetkých fanúšikov o povinnosti nosenia tvárových rúšok resp. respirátorov a to nielen počas kontroly na vstupe ale aj na tribúnach, na čo budú diváci upozornení aj prostredníctvom rozhlasu počas stretnutia.

• Zápas je hromadným podujatím v režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonaní) a tak diváci pri vstupe na štadión musia splniť jednu z týchto podmienok:
- Preukázať sa potvrdením o kompletnom očkovaní proti ochoreniu COVID-19 (najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovania s dvojdávkovou schémou, najmenej 21 dní po aplikácii prvej dávky očkovania s jednodávkovou schémou vakcíny Janssen od spoločnosti Johnson & Johnson alebo najmenej štrnásť dní po aplikácii prvej dávky očkovania, ak bola prvá dávka očkovania podaná do 180 dní od prekonania COVID-19).
- Preukázať sa negatívnym RT-PCR alebo LAMP testom, nie starším ako 72 hodín od odberu, prípadne antigénovým testom nie starším ako 48 hodín od odberu.
- Preukázať sa potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19 pred menej ako 180 dňami.
- Výnimku z aktuálne platných nariadení majú deti mladšie ako dvanásť rokov.

• Prosíme návštevníkov aby rešpektovali dlhší čas na vybavenie lístka z dôvodu zavedenia E – KASY a realizácie kontroly v zmysle protiepidemických opatrení na zabránenie šíreniu ochorenia Covid 19 a prispôsobili tomu svoj skorší príchod.

Aktuálne ceny vstupného nájdete TU.

Ďakujeme za pochopenie!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK