20.9.2021

Pozývame vás na domáci zápas so Slovanom Bratislava

V stredu 22. septembra 2021 o 18:00 odohrá Ružomberok domácu dohrávku tretieho kola Fortuna ligy so Slovanom Bratislava.

Ruža počas víkendu privítala na svojom štadióne Dunajskú Stredu. Vypracovala si viaceré šance na skórovanie, no napokon prehrala 1:2. V ligovej tabuľke jej tak s ôsmimi bodmi patrí ôsma priečka. V stredu majú naši hráči možnosť vylepšiť si štatistiky a v prípade výhry preskočiť aktuálne siedme Michalovce. Proti Ružomberčanom však stojí náročný súper, keď odohrajú domácu dohrávku tretieho kola Fortuna ligy s úradujúcim majstrom a zároveň lídrom súťaže Slovanom Bratislava. Veríme, že aj tentokrát sa futbalisti budú môcť spoľahnúť na vašu podporu z hľadiska. V režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonaní) môžeme v našom okrese zaplniť 50% kapacity štadióna a môže byť otvorený bufet. Diváci však pri vstupe na štadión musia splniť jednu z týchto podmienok:

- Preukázať sa potvrdením o kompletnom očkovaní proti ochoreniu COVID-19 (najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovania s dvojdávkovou schémou, najmenej 21 dní po aplikácii prvej dávky očkovania s jednodávkovou schémou vakcíny Janssen od spoločnosti Johnson & Johnson alebo najmenej štrnásť dní po aplikácii prvej dávky očkovania, ak bola prvá dávka očkovania podaná do 180 dní od prekonania COVID-19).
- Preukázať sa negatívnym RT-PCR alebo LAMP testom, nie starším ako 72 hodín od odberu, prípadne antigénovým testom, nie starším ako 48 hodín od odberu.
- Preukázať sa potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19 pred menej ako 180 dňami.
- Výnimku z aktuálne platných nariadení majú deti mladšie ako dvanásť rokov.

Pre domácich fanúšikov bude otvorená len východná tribúna. Diváci musia mať počas pobytu na štadióne prekryté horné dýchacie cesty rúškom, prípadne respirátorom a sedenie je dovolené v každom druhom rade. Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o zľavnených vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch nájdete TU!

Na ružomberský štadión zavíta legendárny futbalista Antonín Panenka, ktorý sa preslávil najmä premenením rozhodujúcej jedenástky vo finále ME 1976 s Nemeckou spolkovou republikou, vďaka čomu sa Česko-Slovensko stalo víťazom európskeho šampionátu. Futbalista, ktorého kariéra je spätá najmä s klubom Bohemians Praha, zažil viaceré úspechy aj na klubovej úrovni. Ten najväčší si pripísal v drese rakúskeho Rapidu Viedeň, keď sa v ročníku 1984/85 prebojoval do finále Pohára víťazov pohárov, kde Rapid podľahol anglickému Evertonu 1:3. Niekdajší československý reprezentant si osobne pozrie náš duel so Slovanom Bratislava a cez polčasovú prestávku bude mať autogramiádu na východnej tribúne pri vstupe do VIP sektoru.

Veríme, že aj napriek zložitej situácii a prísnym opatreniam, ktoré musíme dodržiavať sa v stredu uvidíme na štadióne!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK