30.9.2021

Opatrenia počas zápasov mládeže

S prichádzajúcim chladnejším počasím sa stretnutia ružomberských mládežníckych výberov sťahujú na umelý trávnik v areáli ružomberského štadióna.

Okres Ružomberok má na COVID automate momentálne priradenú červenú farbu a preto divákov zúčastňujúcich sa mládežníckych zápasov na umelom trávniku oboznamujeme s opatreniami, ktoré klub ako organizátor stretnutí musí dodržiavať.

Nechceme aby sa stretnutia hrali bez účasti rodinných príslušníkov hráčov, preto sme sa podobne ako aj v prípade A mužstva, rozhodli pre režim OTP (očkovaní, testovaní, prekonaní), v ktorom môžeme zaplniť 25% kapacity tribún patriacich k umelému trávniku, čo predstavuje 150 ľudí. Divákov zároveň žiadame, aby stretnutia sledovali výlučne z uvedených tribún pri umelom trávniku, kde je umožnené sedenie v každom druhom rade a nenavštevovali priestory západnej tribúny hlavného ihriska. Každý divák musí pri vstupe vyplniť krátky dotazník s kontaktnými údajmi, ktorý bude prichystaný pri bráne a splniť jednu z uvedených podmienok:
- Preukázať sa potvrdením o kompletnom očkovaní proti ochoreniu COVID-19 (najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovania s dvojdávkovou schémou, najmenej 21 dní po aplikácii prvej dávky očkovania s jednodávkovou schémou vakcíny Janssen od spoločnosti Johnson & Johnson alebo najmenej štrnásť dní po aplikácii prvej dávky očkovania, ak bola prvá dávka očkovania podaná do 180 dní od prekonania COVID-19).
- Preukázať sa negatívnym RT-PCR alebo LAMP testom, nie starším ako 72 hodín od odberu, prípadne antigénovým testom, nie starším ako 48 hodín od odberu.
- Preukázať sa potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19 pred menej ako 180 dňami.
- Výnimku z aktuálne platných nariadení majú deti mladšie ako dvanásť rokov.

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK