25.10.2021

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa odohrali starší dorastenci dvanáste kolo a žiaci deviate kolo svojich súťaží.

I. liga starší dorast (U19)

MFK Ružomberok – FK Železiarne Podbrezová 0:2 (0:1)

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U19): „Veľmi sme chceli vyhrať posledný domáci zápas jesene. Do zápasu sme vstúpili dobre, keď sme boli nebezpečnejší ako súper. Žiaľ ani jednu zo svojich príležitostí sme nedokázali dotiahnuť do gólu. Z ničoho nič na konci prvého polčasu udrel súper po našej chybe pri zakladaní útoku. Do druhého polčasu sme nastúpili s cieľom otočiť skóre. Napriek tomu, že sme si vypracovali nejaké náznaky šancí, stále nám tam niečo chýbalo aby bol z toho gól. Súper nám ukázal aké to je jednoduché, keď po prihrávke za obranu skóroval krížnou strelou. Od tohto momentu sa vkradla na naše kopačky ešte väčšia nervozita a tak sa už zápas aj dohral. Neostáva nám nič iné ako sa nachystať na posledné dva zápasy vonku, kde sme zatiaľ stopercentní.“

I. liga starší žiaci – stred (U15)

MFK Ružomberok – MFK Zvolen 3:2 (2:0)
Góly RK:
Jevoš 2, Bačík

Ivan Hvolka (tréner MFK Ružomberok U15): „V prvom polčase sme hrali dobre. Priamočiaro, kombinačne a s chuťou. Predviedli sme pekné akcie hlavne z krídelných priestorov, kde sme boli silní a nebezpeční. Len v koncovke sme menej dôrazní. Do druhého polčasu sme nastúpili ako vymenení. Nie som spokojný s hrou ani s nasadením niektorých hráčov. Máme problém odohrať celý zápas v určitej kvalite, ktorú nesporne naši hráči majú. Na tomto musíme popracovať."

I. liga starší žiaci – stred (U14)

MFK Ružomberok – MFK Zvolen 4:0 (1:0)
Góly:
Rajnoha 3, Kaliský

I. liga mladší žiaci – stred (U13)

MFK Zvolen – MFK Ružomberok 1:2 (1:1)
Góly RK:
Horváth, Pánči

I. liga mladší žiaci – stred (U12)

MFK Zvolen – MFK Ružomberok 12:12 (9:6)
Góly RK:
Kurčík 4, Orolín 2, Ondrejka, Omerovič, Vicáň, Teniak, Rozenberg, Martvoň

Liga prípraviek

Prípravkári U11, U10 a U9 odohrali cez víkend v Dolnom Kubíne ďalšie kolo Ligy prípraviek, pričom všetky naše výbery zvíťazili.

Foto: Tomáš Lubelec

ZDIEĽAJ ČLÁNOK