2.11.2021

V ankete Gól mesiaca sa o vaše hlasy uchádza Ján Maslo

Počas októbra nás potešil najskúsenejší hráč v ružomberskom drese Ján Maslo tromi presnými zásahmi. V jednom prípade išlo o peknú hlavičku pod brvno s Liptovským Mikulášom a v ďalších dvoch o krásne strely z priamych kopov do horného rohu v súbojoch so Senicou a Sereďou. Vďaka ukážkovému zakončeniu v Senici si vyslúžil nomináciu v tradičnej ankete Gól mesiaca október.

Gólu nášho kapitána konkurujú ďalšie utešené presné zásahy. Postarali sa o ne Jakub Kadák (AS Trenčín), Kyriakos Savvidis (FC Spartak Trnava), Yhoan Andzouana (FC DAC 1904 Dunajská Streda) a Miloš Lačný (FK Pohronie).

Ako hlasovať?

Na stránke https://golmesiaca.markiza.sk/ si pozrite päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujte za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Každý hlasujúci bude zaradený do súťaže o kredit 100 € a dres svojho obľúbeného fortunaligového tímu od stávkovej spoločnosti Fortuna. Anketa bude prebiehať do nedele 7. novembra 2021 do 23:59. Partnermi ankety sú FORTUNAR-Gol.comTV Markíza, resp. VOYO.

Hlasovať môžete TU!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK