8.11.2021

Darina Hrúziková skórovala za SR WU17

Slovenská ženská futbalová reprezentácia do sedemnásť rokov vstúpila v pondelok 8. novembra 2021 v Poprade do kvalifikačných bojov o účasť na budúcoročných Majstrovstvách Európy tejto kategórie. Do stretnutia s Faerskými ostrovmi nastúpila v základnej zostave ružomberská futbalistka Darina Hrúziková.

V úvodnom dejstve mali miernu prevahu favorizované slovenské futbalistky, ale prvý polčas nepriniesol veľa zaujímavých momentov. Po zmene strán už naše hráčky výraznejšie zatlačili svoje súperky. Aktívna hra priniesla úspech v 56. minúte, kedy otvorila skóre Zuzana Nina Nárožná – 1:0. Niekoľko ďalších príležitostí slovenského výberu zostalo nevyužitých, no v 74. minúte predviedla po vyrazenej strele Kláry Cabúkovej dôraz pred bránou Darina Hrúziková a strelou z uhla poslala loptu do siete. Po štyroch minútach uzavrela skóre peknou strelou k žrdi spoza šestnástky Linda Hlavinková na konečných 3:0. Darina Hrúziková hrala do 84. minúty.

Po výhre nad Faerskými ostrovmi 3:0 čaká tím SR WU17 ešte jedno vystúpenie v aktuálnej fáze kvalifikácie, keď v nedeľu 14. novembra 2021 o 17:00 privítajú v Poprade rovesníčky z Izraela. Stretnutie môžete sledovať na Futbalnet TV. Viac informácií o zápase nájdete TU.

Zdroj, foto: futbalsfz.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK