9.11.2021

VOYO Hráčom mesiaca október sa stal Ján Maslo

Ružomberský stredopoliar Ján Maslo má za sebou úspešný október, keď k výbornej defenzívnej práci pridal aj tri nádherné góly do brány Liptovského Mikuláša, Senice a Serede.

Presné zásahy mu priniesli nomináciu v ankete Gól mesiaca október, kde napokon po hlasovaní fanúšikov obsadil štvrtú pozíciu a z prvenstva sa tešil trnavský futbalista Kyriakos Savvidis. Najskúsenejší člen ružomberského kádra bol však následne zaradený medzi piatich kandidátov o titul VOYO Hráč mesiaca október, kde mu konkurovali Ezekiel Henty (ŠK Slovan Bratislava), Peter Voško (MFK Tatran Liptovský Mikuláš), Ján Minárik (MŠK Žilina) a Martin Jedlička (FC DAC 1904 Dunajská Streda).

Odborná porota spolu so športovou redakciou TV Markíza rozhodli o tom, že výhra v ankete VOYO Hráč mesiaca október patrí nášmu zástupcovi Jánovi Maslovi, ktorému gratulujeme a ďakujeme za stabilné výkony v obrane a aj za pekné góly. Teším sa z toho. Keď sa darí mužstvu, vyskočia vždy aj nejakí jednotlivci,“ skonštatoval po vyhlásení výsledkov pre oficiálny portál našej ligy víťaz ankety. Veríme, že v aktuálnom ročníku to ešte nebolo z jeho strany všetko a ešte nás poteší ďalšími výstavnými zakončeniami!

Konečné poradie:

1. JÁN MASLO (MFK RUŽOMBEROK) – 29 hlasov
2. Ezekiel Henty (ŠK Slovan Bratislava) – 27 hlasov
3. Martin Jedlička (FC DAC 1904 Dunajská Streda) – 3 hlasy
4. Peter Voško (MFK Tatran Liptovský Mikuláš) – 2 hlasy
5. Ján Minárik (MŠK Žilina) – 2 hlasy

Odbornú porotu tvoria:

• Ivan Kozák – prezident ÚLK
• Štefan Tarkovič – tréner reprezentácie SR
• Marek Sapara – bývalý slovenský reprezentant
• Martin Mikulič – bývalý futbalista a futbalový expert
• Ladislav Molnár – bývalý futbalista
• Slavo Jurko – športový komentátor
• Andrej Zvolenský – športový komentátor

Zdroj: fortunaliga.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK